انهاردة جيبالكم الفينو سهل جدا ومن غير خوف ولا وجع دماغ ولا الحاجات الكتيرة دى ولابيض وكبايه ولا اتنين اسهل منه مافيش يلا نشوف الصور
كيلو ونص دقيق + 2 معلقه خميرة مذابه فى نص كوب ماء دافئ + فنجان ونص زيت + ملح + 3معلقه كبيرة سكر + ( اختيارى حته زبدة صغنونه + كوب لبن بودرة ) + ماء للعجن
(( تضيفى المكونات كلها ما عدا الزيت تعجينيها كويس طبعا يا بنات الميه مشكله بالنسبلكم بالنسبه للكميه لو عندكم زجاجه البيبسى الليتر خليها عندكوا ودىتلات ارباع كميه الميه اللى حنعوزهايعنى لتر الا ربع ماء عشان تكون معانا رطبه ومش معنى انا قولت لتر الا ربع يبقى مظبوط حسب الدقيق يا جماعه يا يعوز اكتر يا اقل بس لازم تكون رطبه العجينه وبتلزق فى الايد شويه
بعد ما تعجنى ضيفى الزيت واعجنى تانى لغايه ما يختفى
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
شايفين تلزق شويه بنفس الشكل
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
هنا خمرت
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
تقفليه بشكل دة كويس عشان ميفتحش منك
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
طبعا حطيه فى صينيه وبعديهم عن بعض عشان لما يخمر وادهنى وشه بالبيض
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
واادى الكيزر بعد ما خمر
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |
وحبه بالسمسم
هذه الصورة مصغره ... نقرة على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي |